Betalingsbetingelser

Betaling

På www.klaus-rygaard.dk kan der betales med:

- Visa (credit and debit cards)
- Mastercard (credit and debit cards)
- American Express

Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle bestillinger sendes fragtfrit med PostNord. Ordrer under kr. 500,- sendes som brev. Ordrer over kr. 500,- sendes som pakke. Lagervarer afsendes umiddelbart efter modtagelse af ordre, senest 2 hverdage. Leveringstid på bestillingsvarer vil fremgå på den enkeltes vare produktside.

Betales med betalingskort er De altid sikret mod misbrug. De har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når De modtager Deres betalingsoversigt. De har ingen selvrisiko i tilfælde af, at Deres kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er De bedre sikret end i den fysiske verden, hvor De har en selvrisiko på kr. 1.200,-, når Deres dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data De sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.klaus-rygaard.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.klaus-rygaard.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det De har godkendt ved købet.