HANDELSBETINGELSER

Forretningsbetingelser:

Virksomhedsoplysning:

Klaus Rygaard Ure & Smykker Aps

CVR.nr.: 24 23 27 78

Etableringsår: 1999

E-mail: info@klaus-rygaard.com

Hørsholm Midtpunkt 58, Box 69, 2970 Hørsholm

Telefon: +45 45 57 10 34

Bestilling

På www.klaus-rygaard.dk kan De bestille varer via vores hjemmeside. Har De har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er De velkommen til at kontakte os på info@klaus-rygaard.dk.

Alle priser på www.klaus-rygaard.dk er opgivet inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Når De handler med www.klaus-rygaard.dk indgås der aftaler på følgende sprog: Dansk.

Aftaler med børn og unge under 18 år kan kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved en login på hjemmesiden.

Hvis De ønsker at modtage et nyt eksemplar af Deres ordrebekræftelse, kan De sende en mail til info@klaus-rygaard.dk

Sådan handler De hos os:

For at foretage et køb på www.klaus-rygaard.dk skal De igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer De ønsker og læg dem i indkøbskurven - gå herefter til kassen.

2. Indtast Deres personlige oplysninger.

3. Vælg forsendelse/betalingsbetingelser.

4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

Vi kan kontaktes på tlf. 45 57 10 34 hverdage i tidrummet: 10-19 eller på e-mail: info@klaus-rygaard.dk

Betaling

På www.klaus-rygaard.dk kan der betales med:

- Visa (credit and debit cards)
- Mastercard (credit and debit cards)
- American Express

Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle bestillinger sendes fragtfrit med PostNord. Ordrer under kr. 500,- sendes som brev. Ordrer over kr. 500,- sendes som pakke. Lagervarer afsendes umiddelbart efter modtagelse af ordre, senest 2 hverdage. Leveringstid på bestillingsvarer vil fremgå på den enkeltes vare produktside.

Betales med betalingskort er De altid sikret mod misbrug. De har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når De modtager Deres betalingsoversigt. De har ingen selvrisiko i tilfælde af, at Deres kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i vores betalingssystem. Dermed er De bedre sikret end i den fysiske verden, hvor De har en selvrisiko på kr. 1.200,-, når Deres dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data De sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.klaus-rygaard.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.klaus-rygaard.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det De har godkendt ved købet.

Fortrydelsesret

De har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret, når de handler på www.klaus-rygaard.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor De har modtaget Deres vare. Hvis De har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor De modtager den sidste vare. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal De selv betale portoen for at sende varen retur.

De skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at De ønsker at fortryde Deres køb. Meddelelsen skal gives på mail, tlf. eller ved personlig henvendelse i butikken. De kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis De har købt flere varer hos os, har De mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at De ikke får fragtomkostningerne retur, hvis De fortryder en del af Deres køb.

Returnering

Når De har givet os besked om, at De vil fortyde Deres køb, har De 14 dage til at sende varen tilbage til os. De skal selv betale for at pakken returneres, og det er Dem, der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når De sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at De har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan De kun få en del af købsbløbet tilbage. Beløbet De kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at De kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Varen skal sendes til:

Klaus Rygaard Ure & Smykker

Hørsholm Midtpunkt 58

Box 69

2970 Hørsholm

Returformular bedes udfyldes og vedlægges varen ved returnering. Returformular findes her.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis De fortryder Deres køb, får De Deres penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, De hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor De har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardleveirng, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget Deres besked om, at De vil fortyde aftalen.

Dette gøres ved tilbageførsel til betalingskortet anvendt ved købet. (Andre regler for køb foretaget med Mastercard, se afsnit med Mastercard nedenunder). 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre De sender os dokumentation for at have returneret den.

Mastercard: Fortrydelse af køb med Mastercard: Har De handlet med MasterCard og fortrudt Deres køb, så kan De læse e-mærkets vejledning her.

Deres ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at De har meddelt os, at De ønsker at fortryde Deres køb. De afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. De bærer risikoen for varen til vi har modtaget den, og ved returnering er De ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Reklamationsret

Når De handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Når De handler på www.klaus-rygaard.dk har De selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter De har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som De måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis De ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse: 

Klaus Rygaard Ure & Smykker

Hørsholm Midtpunkt 58

Box 69

2970 Hørsholm

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 

Når De returnerer varen, bedes De vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når De handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til Dem.

Personoplysningerne registreres hos Klaus Rygaard Ure & Smykker ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give Deres oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på klaus-ryggard.dk er Klaus Rygaard Ure & Smykker ApS.

De har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om Dem.

Hvis De mener, at oplysningerne er unøjagtige, har De ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette Deres persondata, hvis De beder om det. Det kan f.eks. være, hvis Deres data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. De kan også kontakte os, hvis De mener, at Deres persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. De kan skrive til os på: info@klaus-rygaard.dk.

Klageadgang

Hvis De som forbruger vil klage over Deres køb, skal De kontakte Klaus Rygaard. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan De sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har De bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan De klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Returseddel i forbindelse med fortrydelse af køb:

Klaus Rygaard Ure og Smykker ApS

Hørsholm Midtpunkt, Box 69

2970  Hørsholm

Tlf. 45 57 10 34

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, bedes du venligst meddele dette til os senest 14 dage efter modtagelse af varen. Dette gøres på info@klaus-rygaard.dk, hvor navn og ordre nr. skal fremgå.

Varen skal være os i hænde senest 14 dage herefter.

Vi gør venligst opmærksom på, at omkostninger i forbindelse med returnering af en vare er for egen regning.

 

Følgende bedes venligst udfyldt:

 

Navn                     ___________________________               Ordrenr.       ___________________________

 

Adresse                ___________________________               Tlf. nr.           ___________________________

 

Post nr. og by      ___________________________               Mail              ___________________________

---

Varenummer      ___________________________               Pris kr.           ___________________________

 

Varenummer      ___________________________               Pris kr.           ___________________________

---

Afkryds venligst betalingsform:

____                     Jeg har betalt med kreditkort og pengene tilbageføres derfor hertil.

---

Vær opmærksom på, at det er dit ansvar, at varen pakkes forsvarligt ind til returnering. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur som pakke, hvor du har mulighed for at spore pakken via

Track & Trace nummeret og hermed kan kontrollere, at vi har modtaget den.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 02.05.2018