Cart 0
 

Hvem er vi

 
 
 

Om Klaus Rygaard

Klaus Rygaard har over 50 års erfaring med smykker, ure og diamanter. Som udlært urmager tog han til Zambia i 1965, hvor han overtog en smykkeforretning og senere åbnede egen guldsmedje med 35 ansatte.

I de 30 år Klaus Rygaard levede og arbejdede i Afrika, blev han betroet mange vigtige opgaver bl.a. af landets præsident Kenneth Kaunda, for hvem han lavede en smaragdring og et trofæ til landets prestigefyldte Pro-Am golfturnering.

På diamanternes kontinent lærte han alt om de ædle stene og købte endda en guldmine. Han skabte de mange kontakter i smykke- og diamantverdenen, der er uundværlige, hvis man vil handle ædelstene på højeste niveau.

Selv ser han på sten et par gange om året og besøger de vigtige centre for diamanthandel såsom Antwerpen, Tel Aviv, London og New York. Og det han ikke selv formår, har Klaus Rygaard en betroet diamanthandler, der varetager.

Det betyder ikke alene adgang til det bedste på markedet, men også at Klaus Rygaard har opbygget stort know how om smykker, ure, diamanter og andre ædle stene. Han kan vejlede, certificere og vurdere stenene og er altid god for et godt råd og den rigtige pris.

“Erfaren mand er god at gæste”

KR forretning 3.png