RETURNERING - FULD RETURRET

Fortrydelsesret

De har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret, når de handler på www.klaus-rygaard.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor De har modtaget Deres vare. Hvis De har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor De modtager den sidste vare. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal De selv betale portoen for at sende varen retur.

De skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at De ønsker at fortryde Deres køb. Meddelelsen skal gives på mail, tlf. eller ved personlig henvendelse i butikken. De kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis De har købt flere varer hos os, har De mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at De ikke får fragtomkostningerne retur, hvis De fortryder en del af Deres køb.

Returnering

Når De har givet os besked om, at De vil fortyde Deres køb, har De 14 dage til at sende varen tilbage til os. De skal selv betale for at pakken returneres, og det er Dem, der hæfter hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når De sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at De har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan De kun få en del af købsbløbet tilbage. Beløbet De kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at De kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Varen skal sendes til:

Klaus Rygaard Ure & Smykker

Hørsholm Midtpunkt 58

Box 69

2970 Hørsholm

Returformular bedes udfyldes og vedlægges varen ved returnering. Returformular findes her.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis De fortryder Deres køb, får De Deres penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, De hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor De har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardleveirng, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget Deres besked om, at De vil fortyde aftalen.

Dette gøres ved tilbageførsel til betalingskortet anvendt ved købet. Er varen købt ved manuel bankoverførsel, skal det opgives hvortil pengene skal overføres. (Andre regler for køb foretaget med Mastercard, se afsnit med Mastercard nedenunder). 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre De sender os dokumentation for at have returneret den.

Mastercard: Fortrydelse af køb med Mastercard: Har De handlet med MasterCard og fortrudt Deres køb, så kan De læse e-mærkets vejledning her.

Deres ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at De har meddelt os, at De ønsker at fortryde Deres køb. De afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. De bærer risikoen for varen til vi har modtaget den, og ved returnering er De ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.